Castravetii se spala si se taie felii subtiri, mararul se toaca, oul se fierbe tare si se separa apoi galbenusul de albus. Smantana se amesteca impreu
Castravetii se spala si se taie felii subtiri, mararul se toaca, oul se fierbe tare si se separa apoi galbenusul de albus. Smantana se amesteca impreuna cu galbenusul, piperul alb, sarea si jumatate din cantitatea de marar. Se stoarce peste castraveti sucul de lamaie, se lasa 5 minute si se scurge de surplusul de zeama. Se asaza mai intai castravetii, peste care se toarna sosul de smantana.
Se serveste pe frunze de salata si presarata cu verdeata.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Varza calita
Tocanita taraneasca cu ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.