Salata de ceapa alba si rosie

Salata de ceapa alba si rosie se foloseste ca si garnitura la corba de fasole sau la tocanite. Se curata cele doua cepe si se taie mai mare.

Timp pregatire
6 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • 3 lg ulei de masline

Mod de preparare

Pentru salata de ceapa alba si rosie se curata cele doua cepe si se taie mai mare, se desfac inelusele, se adauga sare si ulei si se amesteca.


Salata de ceapa alba si rosie se foloseste ca si garnitura la corba de fasole sau la tocanite.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...