Salata de ceapa verde cu oua este o salata de primavara, foarte hranitoare si sanatoasa.
Salata de ceapa verde cu oua este o salata de primavara, foarte hranitoare si sanatoasa.
Se curata ceapa, se taie in bucati de 4-5 cm, care se pun apoi la oparit pentru 3-4 minute in apa cu sare. Dupa ce s-a inmuiat, se scoate ceapa din apa si se lasa la racit. Se fierb ouale tari si se taie apoi rondele subtiri. Se asaza pe un platou rondelele de oua, se preasara deasupra sare si piper si se asaza ceapa racita. Deasupra se toarna sosul preparat din ulei, otet sau zeama de lamaie si piper.
Se poate servi pe paine.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii