Salata de fasole verde cu marar si usturoi

Salata de fasole verde si marar si usturoi este un aperitiv cu legume sanatos si delicios. Fasolea verde se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • fasole verde proaspata - 1
  • 100 kg
  • usturoi - 25 g
  • otet - 25 ml
  • marar verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Salata de fasole verde cu marar si usturoi este un aperitiv cu legume sanatos si delicios. Fasolea verde se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare. Dupa fierbere se scurge lichidul, se lasa la racit si se taie in bucati de 3-4 cm. Mararul se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Otetul se dilueaza in 50 ml apa. Fasolea verde se amesteca cu usturoi, ulei, sare, piper si se aseaza pe un platou. Deasupra se presara mararul verde.

Salata de fasole verde cu marar si usturoi se serveste rece.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...