Cu o zi inainte de a prepara reteta, introduceti le de cocos la frigider. Sucul de ghimbir se prepara astfel: intr-o oala, fierbeti 200 de mililitri d
Cu o zi inainte de a prepara reteta, introduceti le de cocos la frigider.
Sucul de ghimbir se prepara astfel: intr-o oala, fierbeti 200 de mililitri de, in care adaugati 100 de grame de zahar si ghimbirul tocat marunt.
Lasati sa fiarba timp de un minut apoi luati oala de pe foc, acoperiti-o cu capac si lasati-o deoparte timp de 20 de minute, intre timp, puneti 50 g de nuca de cocos pe foc, intr-o tigaie de teflon.
Adaugati in tigaie si restul de zahar.
Puneti fructele in patru pahare si turnati peste ele sucul de ghimbir.
Bateti bine le de cocos si nuca de cocos ramasa pana ce obtineti o asemanatoare cu .
Adaugati 20 g de zahar si branzica de vaci.
Amestecati bine.
Adaugati peste fructe si presarati deasupra nuca de cocos cu zahar din tigaie.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii