Salata de gris cu boia de ardei

In ¼ l apa clocotita cu putina sare se toarna grisul in ploaie si se freaca cu telul pe foc, pina ce amestecul se ingroasa ca o mamaliguta. Dupa ce s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cescute de gris
  • 150 gr. ulei
  • 1 ceapa
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • 2 lingurite pasta de ansoa
  • 1 lamiie
  • 1 legatura de ridichi
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • 2 galbenusuri(facultativ)

Mod de preparare

In ¼ l apa clocotita cu putina sare se toarna grisul in ploaie si se freaca cu telul pe foc, pina ce amestecul se ingroasa ca o mamaliguta. Dupa ce s-a racit, se freaca cu ulei turnat cite putin si se adauga boiaua de ardei, pasta de ansoa, ceapa tocata foarte marunt si zeama de lamiie. Se asaza pe farfurie si se garniseste cu patrunjel verde si rondele de ridichi. Se pot adauga si doua galbenusuri.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv placinta dobrogeana

Cui nu-i place placinta cu branza? Sigur aveti amintiri placute din copilaria voastra cu aceasta placinta fie dulce, fie...

Aperitiv placinta dobrogeana
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca