O salata usoara, rapid de pregatit si foarte gustoasa...pe mine m-a cucerit! Este perfecta si pentru zilele de post.
Se pun cele 3 cani de apa la fiert, iar in momentul in care apa incepe sa fiarba, se adauga grisul in ploaie, amestecandu-se continuu cu un tel pana se ingroasa. Se lasa la racit, iar intre timp, se taie ceapa marunt si maslinele bucatele. Dupa ce grisul s-a racit, se paseaza bine cu blenderul (sau se poate pune la robot). Se adauga treptat apa minerala si ulei si se amesteca bine, pana se ajunge la consistenta dorita. Se adauga sare dupa gust, ceapa taiata marunt, bucatile de masline si zeama de lamaie. Pofta buna!
Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti