Salata de icre false cu masline

O salata usoara, rapid de pregatit si foarte gustoasa...pe mine m-a cucerit! Este perfecta si pentru zilele de post.

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de gris
  • 3 cani de apa
  • apa minerala
  • ulei
  • sare dupa gust
  • 1 ceapa mica
  • cateva masline
  • cateva picaturi zeama de lamaie

Mod de preparare

Se pun cele 3 cani de apa la fiert, iar in momentul in care apa incepe sa fiarba, se adauga grisul in ploaie, amestecandu-se continuu cu un tel pana se ingroasa. Se lasa la racit, iar intre timp, se taie ceapa marunt si maslinele bucatele. Dupa ce grisul s-a racit, se paseaza bine cu blenderul (sau se poate pune la robot). Se adauga treptat apa minerala si ulei si se amesteca bine, pana se ajunge la consistenta dorita. Se adauga sare dupa gust, ceapa taiata marunt, bucatile de masline si zeama de lamaie. Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Curcan la cuptor cu busuioc si rozmarin

Alt curcan a poposit la mine in bucatarie . L-am preparat la cuptor sa omenesc musafirii cu carnita proaspata .

Curcan la cuptor cu busuioc si rozmarin
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii