Salata de macris cu branza feta

Ador sa imi culeg macrisul si sa prepar salate, sa acresc ciorbe cu el.

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • o grămăjoară de măcriş
  • • 100 de grame de brânză feta
  • • o jumătate de ardei roşu
  • • două felii de lămâie
  • • un sfert de linguriţă de sare
  • • 10 frunze de leurdă
  • • 2 ouă
  • • un sfert de linguriţă de piper roşu.

Mod de preparare

Spălaţi măcrişul, leurda, ardeiul roşu şi lămâia. Tăiaţi felii jumătatea de ardei, apoi tocaţi grosier leurda şi măcrişul. Tăiaţi două felii de lămâie. Spălaţi ouăle, puneţi apă la fier şi în momentul în care începe să fiarbă adăugaţi ouăle şi le lăsaţi să fiarbă pentru 5 minute; le scoateţi, le daţi prin jet de apă rece, apoi le decojiţi şi le tăiaţi pe fiecare în câte 4-6 bucăţi. Tăiaţi bucăţi – cubuleţe brânza feta. Aşezaţi în boluri măcrişul şi leurda tocată, ardeiul feliat, ouăle şi brânza. Stoarceţi câte o feliuţă de lămâie peste fiecare bol cu salată. Asezonaţi totul cu sare şi piper. Poftă bună!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...