Se toarna vinul intr-un castron mediu. Se adauga siropul de artar cristalizat si se amesteca pana se dizolva in intregime. Se adauga cubuletele de m
Se toarna vinul intr-un castron mediu. Se adauga siropul de artar cristalizat si se amesteca pana se dizolva in intregime. Se adauga cubuletele de mango si ghimbirul ras. Se acopera castronul si se pune la rece timp de doua ore ca sa se amestece bine aromele.
Se scurge excesul de zeama; sa revenim la castron. Se adauga alunele cajou si se amesteca bine. Se garniseste cu menta proaspata.
Sfaturi si trucuri
Pentru coacerea alunelor cajou: se incalzeste cuptorul in prealabil la 218 grade celsius. Se pun alunele cajou pe o folie pentru copt si se lasa in cuptor aproximativ 5-8 minute, pana cand ajung de un maro auriu deschis.
Alte salate recomandate
Salata fructe
Salata de telina
Salata bulgareasca
Pentru pranz este o mancare tare buna in care se imbina atat cartofii cat si carnea, acompaniate de un sos de smantana care...
Cartofi cu piept de pui in sos de smantanaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj