Salata de mazare cu maioneza

Se fierbe mazarea in apa dulce-sarata. Se strecoara apa, iar dupa racire, se amesteca cu sosul tartar.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g mazare verde proaspata
  • Jumatate de portie de sos tartar

Mod de preparare

Se fierbe mazarea in apa dulce-sarata. Se strecoara apa, iar dupa racire, se amesteca cu sosul tartar.
Alte retete culinare recomandate

Salata boeuf

Salata pui

Ficatei pui

Zacusca vinete

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec cu banane si unt de arahide de post

Orice preparat nou, de post, ne este de mare folos. Dar cel mai mult parca simtim nevoia de ceva dulce, nu? Sau poate doar...

Desert chec cu banane si unt de arahide de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca