Salata de mazare cu maioneza

Se fierbe mazarea in apa dulce-sarata. Se strecoara apa, iar dupa racire, se amesteca cu sosul tartar.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g mazare verde proaspata
  • Jumatate de portie de sos tartar

Mod de preparare

Se fierbe mazarea in apa dulce-sarata. Se strecoara apa, iar dupa racire, se amesteca cu sosul tartar.
Alte retete culinare recomandate

Salata boeuf

Salata pui

Ficatei pui

Zacusca vinete

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...