Se fierb pastele in apa cu sare si o lingura de ulei, se scurg si se spala in apa rece. Se taie cubulete tate ingredientele (cantitatile depind de cit
Se fierb pastele in apa cu sare si o lingura de ulei, se scurg si se spala in apa rece. Se taie cubulete tate ingredientele (cantitatile depind de cit de mare facem salata), si se amesteca cu pastele (gogosarii se pun ultimii). Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud; se adauga sare, piper si, optional, usturoi bine pisat(sau granule).
Se amesteca maioneza cu salata si se lasa citeva ore la figider pentru a prinde gust.
Se servesc ca aperitiv
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa