Se pune un ou deoparte, pentru sos. Se freaca bine un castron cu catelul de usturoi, ce ramine se toaca marunt. Se taie fasolea in doua bucati. Se
Se pune un ou deoparte, pentru sos.
Se freaca bine un castron cu catelul de usturoi, ce ramine se toaca marunt.
Se taie fasolea in doua bucati. Se taie cartofii, ceapa, ardeiul gras în rondele.
Se taie rosiile si ouale in sferturi.
In castron se pune un strat de cartofi, deasupra un strat de fasole verde, apoi rosiile, ceapa, ardeiul gras si se presara restul de usturoi. Se termina cu fileurile de anchois, tonul taiat bucatele, maslinele si feliile de ou.
Se sareaza, se pipereaza.
Se face un sos din ulei amestecat cu otet si galbenusul celui de-al treilea ou.
Se toarna peste salata si se presara cu busuiocul tocat si cu capere.
Cartofii se pot înlocui cu orez fiert
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa