Orezul se pune la fiert in apa clococtita cu sare. Dupa ce au fiert cam 10-15 minute, orezul se scurge de apa si se pune intr-un castron. Separat se
Orezul se pune la fiert in apa clococtita cu sare. Dupa ce au fiert cam 10-15 minute, orezul se scurge de apa si se pune intr-un castron. Separat se coc ardeii, apoi se curata si se toaca marunt. Se amesteca apoi orezul cu ardeii. Se oparesc intre timp rosiile, se curata de coaja si seminte si se adauga in castronul cu orez si ardei. Se toaca marunt ceapa cu mararul, apoi se adauga peste compozitie. Se face sosul vinegreta din ulei, otet si sare si se toarna peste salata.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Rulada de porc Placinta de dovleac
O salata rapida , gustoasa si sanatoasa. Poate fi cu succes o cina satioasa si chiar un fel principal la masa de pranz....
Salata cu broccoli si quinoaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.