Salata de paine, Panzanella

Este una dintre rețetele mele preferate pe timp de vară, se conservă chiar și doua zile, este super fresh si foarte hrănitoare. Reteta poate fi modificată după preferintele fiecăruia atata timp cat păstrăm cele 3 ingrediente principale, pâinea, oțetul si castravetii. Retete dietetice

Portii
4
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g de pâine
  • 3 castraveti medii
  • 2 cepe
  • 2 zucchini
  • 4 bucăți sparanghel
  • Oțet
  • ulei
  • sare
  • piper
  • Basilico

Mod de preparare

Facem crutoane din pâine. Dovleceii zucchini si sparanghelul ii tăiem cubulete si ii fierbem timp de 3 minute. Tăiem ceapa julien si castravetii bucățele.

Adăugăm toate ingredientele, condimentam după gust cu ulei, sare, piper si otet, punem cca. 10 frunze de basilico si o lăsăm 30 minute inainte de a o servi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert nuci umplute cu nutella

Delicii pentru Paste By Jamila

Desert nuci umplute cu nutella
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca