Salata de paste

Se fierb pastele. Carnatii se prajesc intr-o tigaie anti-aderenta. Pastele se scurg si se pun intr-un castron in care se adauga si ceapa taiata rondel

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr paste fainoase
  • 2 carnati proaspeti
  • 1 ceapa verde
  • 100 gr masline
  • 1 rosie
  • sare

Mod de preparare

Se fierb pastele. Carnatii se prajesc intr-o tigaie anti-aderenta. Pastele se scurg si se pun intr-un castron in care se adauga si ceapa taiata rondele mici, maslinele, rosia si carnatii taiati feliute. Se amesteca totul, se potriveste de sare daca este necesar si se serveste.

Se serveste rece.

Alte retete culinare recomandate

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...