Salata de paste

Se fierb pastele. Carnatii se prajesc intr-o tigaie anti-aderenta. Pastele se scurg si se pun intr-un castron in care se adauga si ceapa taiata rondel

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr paste fainoase
  • 2 carnati proaspeti
  • 1 ceapa verde
  • 100 gr masline
  • 1 rosie
  • sare

Mod de preparare

Se fierb pastele. Carnatii se prajesc intr-o tigaie anti-aderenta. Pastele se scurg si se pun intr-un castron in care se adauga si ceapa taiata rondele mici, maslinele, rosia si carnatii taiati feliute. Se amesteca totul, se potriveste de sare daca este necesar si se serveste.

Se serveste rece.

Alte retete culinare recomandate

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de porc la tava

Asediat de expresia „cea mai sanatoasa leguma este porcul”, m-am gandit sa-ti pregatesc ceva... cu porc. Reteta...

Friptura de porc la tava
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii