Macaroanele se rup bucati de cca 5 – 6 cm si se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg. Sunca se taie felii
Macaroanele se rup bucati de cca 5 – 6 cm si se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg.
Sunca se taie felii subtiri, la fel si castravetii si ardeiul curatat de cotor. Patrunjelul verde se toaca marunt.
Se amesteca maioneza cu smantana si kechup, se condimenteaza cu sare si piper. In sosul obtinut se pun ingredientele pregatite deja.
Alte retete de salate recomandate
Salata cu peste
Salata de sfecla
Salata conopida
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa