Macaroanele se rup bucati de cca 5 – 6 cm si se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg. Sunca se taie felii
Macaroanele se rup bucati de cca 5 – 6 cm si se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg.
Sunca se taie felii subtiri, la fel si castravetii si ardeiul curatat de cotor. Patrunjelul verde se toaca marunt.
Se amesteca maioneza cu smantana si kechup, se condimenteaza cu sare si piper. In sosul obtinut se pun ingredientele pregatite deja.
Alte retete de salate recomandate
Salata cu peste
Salata de sfecla
Salata conopida
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti