Pieptul de pui si limba afumata se taie fideluta si se amesteca cu telina oparita si trufele taiate subtiri. Sparanghelul se spala si se taie bucati
Pieptul de pui si limba afumata se taie fideluta si se amesteca cu telina oparita si trufele taiate subtiri. Sparanghelul se spala si se taie bucati mici. Se amesetca cu maioneza ingredientele, se sareaza, pipereaza si se pun intr-un platou. Se aranjeaza in centrul platoului sparanghelul sub forma de buchet, iar in jurul sau se pun rondele de castravete crud si cele 8 jumatati de albusuri de oua rascoapte. Se prepara sosul ravigotte rece din capere, castraveti, tarhon, patrunjel si ceapa tocata marunt si se toarna peste salata.
Se orneaza apoi cu rondele de castravete si oua. Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Piftie de curcan Ciorba radauteana
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii