Pieptul de pui si limba afumata se taie fideluta si se amesteca cu telina oparita si trufele taiate subtiri. Sparanghelul se spala si se taie bucati
Pieptul de pui si limba afumata se taie fideluta si se amesteca cu telina oparita si trufele taiate subtiri. Sparanghelul se spala si se taie bucati mici. Se amesetca cu maioneza ingredientele, se sareaza, pipereaza si se pun intr-un platou. Se aranjeaza in centrul platoului sparanghelul sub forma de buchet, iar in jurul sau se pun rondele de castravete crud si cele 8 jumatati de albusuri de oua rascoapte. Se prepara sosul ravigotte rece din capere, castraveti, tarhon, patrunjel si ceapa tocata marunt si se toarna peste salata.
Se orneaza apoi cu rondele de castravete si oua. Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Piftie de curcan Ciorba radauteana
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti