Se dezoseaza pulpa de pui si se taie cubulete. Se pun: ceapa tocata, usturoiul maruntit, morcovul ras si patrunjelul tocat. Se potrivesc de sare si p
Se dezoseaza pulpa de pui si se taie cubulete. Se pun: ceapa tocata, usturoiul maruntit, morcovul ras si patrunjelul tocat. Se potrivesc de sare si piper, se stoarce zeama de lamaie, se adauga maioneza si se amesteca bine, cat sa se omogenizeze ingredientele. Se gusta si, daca este mecesar, se mai completeaza cu zeama de lamaie.
Se serveste ca aperitiv, pe crutoane de paine prajita.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii