Salata de spanac si carne

Friptura pentru salata poate sa fie din orice carne se doreste (facuta la gratar sau prajita) sau se poate minca si fara carne. Rosiile, spanacul, fri

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • putina friptura rece
  • spanac crud 30 frunze
  • 12 buc ciuperci fierte sau din conserva
  • 3-4 buc rosii
  • piper
  • sare
  • oregano
  • busuioc
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • marar
  • o ceapa mica
  • 75 ml smintina
  • un iaurt natural mic
  • 100 gr branza telemea sarata

Mod de preparare

Friptura pentru salata poate sa fie din orice carne se doreste (facuta la gratar sau prajita) sau se poate minca si fara carne. Rosiile, spanacul, friptura si ciupercile se taie bucati. Ceapa mica, cu smintina, cu branza, cu iaurtul si cu verdeata se mixeaza pina se face un sos. Se amesteca cu restul ingredientelor, se condimenteaza si se serveste rece.


Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!