Salata de spanac si carne

Friptura pentru salata poate sa fie din orice carne se doreste (facuta la gratar sau prajita) sau se poate minca si fara carne. Rosiile, spanacul, fri

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • putina friptura rece
  • spanac crud 30 frunze
  • 12 buc ciuperci fierte sau din conserva
  • 3-4 buc rosii
  • piper
  • sare
  • oregano
  • busuioc
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • marar
  • o ceapa mica
  • 75 ml smintina
  • un iaurt natural mic
  • 100 gr branza telemea sarata

Mod de preparare

Friptura pentru salata poate sa fie din orice carne se doreste (facuta la gratar sau prajita) sau se poate minca si fara carne. Rosiile, spanacul, friptura si ciupercile se taie bucati. Ceapa mica, cu smintina, cu branza, cu iaurtul si cu verdeata se mixeaza pina se face un sos. Se amesteca cu restul ingredientelor, se condimenteaza si se serveste rece.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert mucenici umpluti cu nuca

 m-am inspirat de la Jamila https://jamilacuisine.ro/mucenici-umpluti-cu-nuca-reteta-video/  "Aluaturi...

Desert mucenici umpluti cu nuca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca