Se curata telina si se taie apoi cubulete. Se amesteca cu miezul de nuca. Separat se zdrobeste branza si se amesteca cu maioneaza si pasta de rosii.
Se curata telina si se taie apoi cubulete. Se amesteca cu miezul de nuca. Separat se zdrobeste branza si se amesteca cu maioneaza si pasta de rosii. Din mustar, ulei si vin indoit cu apa se face un sos, care se amesteca bine cu branza, pana la omogenizare. Salata verde se spala si se pune intr-un castron. Deasupra se toarna nucile amestecate cu telina si se toarna sosul.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Maioneza de post Piftie de curcan Curcan umplut
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii