Se zdrobeste branza cu o furculita si se amesteca cu maioneza si pasta de rosii. Se amesteca putin otet, cu apa, se adauga mustar si ulei cat e nevoi
Se zdrobeste branza cu o furculita si se amesteca cu maioneza si pasta de rosii. Se amesteca putin otet, cu apa, se adauga mustar si ulei cat e nevoie. Amestecul se adauga peste branza si se omogenizeaza. Se adauga nucile taiate bucatele mici, telina si se amesteca. Salata verde se spala si se rup frunze care se pun pe fundul unei salatiere. Se toarna deasupra compozitia si se amesteca bine.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Oua umplute
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii