SALATA DE TELINA SI PORTOCALE

Curata portocalele de coaja si inlatura pe cat posibil si pielita. Intr-un castron separat stoarce sucul de la o portocala. Pune feliile de portocala

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portocale
  • 1 telina taiata felii groase
  • 1 ceapa tocata fin
  • rosii Cherry 250g (injumatatite)
  • laptuci 100g
  • 1 capatana de usturoi
  • menta proaspata 30g
  • ulei de masline 80ml
  • otet balsamic 20ml
  • 1 portocala (doar sucul)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curata portocalele de coaja si inlatura pe cat posibil si pielita. Intr-un castron separat stoarce sucul de la o portocala. Pune feliile de portocala intr-un bol. Amesteca-le cu telina taiata, ceapa, jumatatile de rosii Cherry si laptucile. Adauga in sucul de portocala usturoiul pisat, menta, uleiul de masline, otetul balsamic si amesteca-le bine pana omogenizezi sosul. Condimenteaza-l cu sare si piper si toarna-l peste salata.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...