Curata portocalele de coaja si inlatura pe cat posibil si pielita. Intr-un castron separat stoarce sucul de la o portocala. Pune feliile de portocala
Curata portocalele de coaja si inlatura pe cat posibil si pielita. Intr-un castron separat stoarce sucul de la o portocala. Pune feliile de portocala intr-un bol. Amesteca-le cu telina taiata, ceapa, jumatatile de rosii Cherry si laptucile. Adauga in sucul de portocala usturoiul pisat, menta, uleiul de masline, otetul balsamic si amesteca-le bine pana omogenizezi sosul. Condimenteaza-l cu sare si piper si toarna-l peste salata.
Ideea am preluat-o de la Bya, numai ca eu am ales sa marinez carnea in bere, apoi am preparat-o la cuptor. A iesit foarte...
Friptura din carne de porc, macerata in bere neagraIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa