Curata portocalele de coaja si inlatura pe cat posibil si pielita. Intr-un castron separat stoarce sucul de la o portocala. Pune feliile de portocala
Curata portocalele de coaja si inlatura pe cat posibil si pielita. Intr-un castron separat stoarce sucul de la o portocala. Pune feliile de portocala intr-un bol. Amesteca-le cu telina taiata, ceapa, jumatatile de rosii Cherry si laptucile. Adauga in sucul de portocala usturoiul pisat, menta, uleiul de masline, otetul balsamic si amesteca-le bine pana omogenizezi sosul. Condimenteaza-l cu sare si piper si toarna-l peste salata.
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti