Salata de vinete prajite

Se tau vinetele in felii rotunde, groase de un deget, se sareaza, se lasa sa se scurga, se sterg. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti, se aranj

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 buc. vinete
  • 250 ml ulei
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se tau vinetele in felii rotunde, groase de un deget, se sareaza, se lasa sa se scurga, se sterg.

Se prajesc in ulei incins pe ambele parti, se aranjeaza intr-o salatiera. Deasupra se toarna un sos facut din usturoiul pisat, frecat cu uleiul in care am prajit vinetele, sare si otet.
Se lasa la race si se serveste peste cateva ore.

Pofta buna!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!