Pentru salata din ardei copti cu usturoi ardeii grasi de marime potrivita se coc pe plita. Se pun intr-un vas acoperit, se presara cu sare si se lasa 10-15 minute.
Pentru salata din ardei copti cu usturoi ardeii grasi de marime potrivita se coc pe plita. Se pun intr-un vas acoperit, se presara cu sare si se lasa 10-15 minute pentru a se inabusi si raci. Se curata de pielite. Se curata usturoiul, se spala, se piseaza cu sare si se amesteca incet cu uleiul turnat putin cate putin. Otetul se dilueaza cu putina apa. Peste ardeii copti se toarna usturoiul, otetul si sarea.
Salata din ardei copti cu usturoi se serveste rece.
Sunt de-a dreptul, pur si simplu!, minunati!!!
Ficatei de pui aromatiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj