Se incalzeste cuptorul bine. Intr-o tigaie metaliza pentru copt se pune uleiul de masline, 3/4 din cantitatea de rosii, zaharul si cimbrul. Rosiile se
Se incalzeste cuptorul bine. Intr-o tigaie metaliza pentru copt se pune uleiul de masline, 3/4 din cantitatea de rosii, zaharul si cimbrul. Rosiile se coc pana devin foarte moi, in jur de 2 ore si jumatate. Prin aceasta metoda vei obtine niste rosii delicioase, izate in ulei si zahar. Poti face aceasta "operatiune" si cu 1-2 zile inainte si poti pastra rosiile la rece.
Dupa izare, transfera rosiile intr-un bol mai mare, lasand sa se scurga tot uleiul inainte. Intr-un alt bol mai mic pune putin ulei (100 ml) din tava in care s-au izat rosiile, adauga vinegreta, sare si piper si amesteca bine.
In bolul mare se pune restul de rosii proaspete, cubuletele de branza San Simon si dressing-ul de salata. Se amesteca delicat, se presara pe deasupra ceapa verde si hasmatuchi si se serveste cu paine prajita.
Branza San Simon poate fi inlocuita cu un cascaval afumat de buna calitate si cu o textura mai cremoasa.
Este o salata foarte buna
Salata de pui
Salata orientala
Salata vinete
Aveam niste albusuri, cam jumatate de kg, care trebuiau neaparat facute, ca nu mai aveam loc in congerator de ele. Si ce sa...
Rulada Pavlova, un desert delicios cu fructeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa