Salata germana cu sunca si oua este un aperitiv cu carne si salata verde consistent si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb tari, se racesc.
Salata germana cu sunca si oua este un aperitiv cu carne si salata verde consistent si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb tari, se racesc, se curata de coaja si se taie sferturi. Sunca se taie felii subtiri. Salata se spala si se taie fasii subtiri. Lamaia se spala si se stoarce de suc. Ouale se amesteca cu sunca, salata verde, maioneza, zaharul, piperul si sarea. Se potriveste dupa gust cu suc de lamaie.
Salata germana cu sunca si oua se serveste rece.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii