Salata italieneasca

Se amesteca maioneza cu mustarul si uleiul, apoi se adauga 1 lingura apa amestecata cu o lingura otet. Se adauga in maioneza legumele, carnea si castr

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 60 gr maioneza
  • 30 gr mustar
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura otet
  • 100 gr sunca
  • 100 gr salam
  • 100 gr telina
  • 250 gr mazare fiarta
  • 250 gr fasole fiarta
  • putina carne fiarta sau fripta
  • 1 castravete acru
  • 1 ou
  • 1 gogosar
  • salata
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se amesteca maioneza cu mustarul si uleiul, apoi se adauga 1 lingura apa amestecata cu o lingura otet. Se adauga in maioneza legumele, carnea si castravetii acri, toate taiate in bucatele mici si se amesteca. Se aranjeaza salata pe o farfurie si se orneaza cu ou fiert, rosii, gogo- sari, morcov fiert, salata verde si patrunjel verde.
Se serveste rece.

Alte retete de salate:

Salata greceasca

Salata bulgareasca

Salata mexicana cu cartofi

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...