Se pun crevetii la oparit, apoi se scurg de zeama si se lasa la racit. Morcovul, telina, ardeii grasi si castravetele se toaca fideluta si se amestec
Se pun crevetii la oparit, apoi se scurg de zeama si se lasa la racit. Morcovul, telina, ardeii grasi si castravetele se toaca fideluta si se amesteca cu maioneza, crevetii, ketchupul, mararul taiat fin si condimentele.
Se decoreaza cu felii de lamaie si rosii.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Oua umplute Maioneza de post
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti