Salata orientala de iarna este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se taie felii.
Salata orientala de iarna este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie cuburi. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare, se curata si se taie felii. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Maslinele se spala. Gogosarii rosii se curata, se spala si se taie in diferite forme pentru decor. Cartofii se amesteca cu castravetii, ceapa, maslinele, patrunjelul verde, uleiul, otetul si sarea. Salata orientala se decoreaza cu gogosari si ou fiert.
Salata orientala de iarna se serveste rece.
Dragii mei, vin cu o reteta pentru voi absolut deliciosa, din peste, potrivita si pentru cei care tin post. Incerc sa mai...
Chiftele cu tonOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj