Salata orientala de iarna este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se taie felii.
Salata orientala de iarna este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie cuburi. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare, se curata si se taie felii. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Maslinele se spala. Gogosarii rosii se curata, se spala si se taie in diferite forme pentru decor. Cartofii se amesteca cu castravetii, ceapa, maslinele, patrunjelul verde, uleiul, otetul si sarea. Salata orientala se decoreaza cu gogosari si ou fiert.
Salata orientala de iarna se serveste rece.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii