Salata orientala de primavara cu cartofi si legume este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb in apa cu sare, se scurg de apa.
Salata orientala de primavara cu cartofi si legume este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb in apa cu sare, se scurg de apa, se curata de coaja si se taie felii rotunde. Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Ridichile se curata, se spala si se taie felii subtiri, rotunde. Ouale pentru salata orientala se spala sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare si se taie sferturi. Salata verde se spala frunza cu frunza sub jet de apa rece, se scurge si se taie fasii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Maslinele se spala. Cartofii, ceapa verde, ridichile, salata, mararul se amesteca usor impreuna cu uleiul, otetul, sarea si piperul.
Salata orientala de primavara cu cartofi si legume se serveste rece.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti