Merele se curata de coaja si se rad. Telina si anghinarea se spala, se oparesc si se taie cubulete. Rosiile se pun la oparit si se curata de pielite
Merele se curata de coaja si se rad. Telina si anghinarea se spala, se oparesc si se taie cubulete. Rosiile se pun la oparit si se curata de pielite si seminte, iar partea carnoasa se taie tot in cubulete. Se pun intr-un castron toate ingredientele, se adauga sarea, piperul si se toarna deasupra zeama de lamaie si uleiul.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Curcan umplut Piftie de curcan Rulada de porc
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii