Salata siciliana

Merele se curata de coaja si se rad. Telina si anghinarea se spala, se oparesc si se taie cubulete. Rosiile se pun la oparit si se curata de pielite

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 mere
  • 150 gr telina
  • 3 rosii mai mari
  • 2 anghinare
  • piper
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie

Mod de preparare

Merele se curata de coaja si se rad. Telina si anghinarea se spala, se oparesc si se taie cubulete. Rosiile se pun la oparit si se curata de pielite si seminte, iar partea carnoasa se taie tot in cubulete. Se pun intr-un castron toate ingredientele, se adauga sarea, piperul si se toarna deasupra zeama de lamaie si uleiul.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Curcan umplut Piftie de curcan Rulada de porc

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...