Merele se curata de coaja si se rad. Telina si anghinarea se spala, se oparesc si se taie cubulete. Rosiile se pun la oparit si se curata de pielite
Merele se curata de coaja si se rad. Telina si anghinarea se spala, se oparesc si se taie cubulete. Rosiile se pun la oparit si se curata de pielite si seminte, iar partea carnoasa se taie tot in cubulete. Se pun intr-un castron toate ingredientele, se adauga sarea, piperul si se toarna deasupra zeama de lamaie si uleiul.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Curcan umplut Piftie de curcan Rulada de porc
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti