Zucchini marinati cu mozzarella Galbani

Zucchini marinati cu mozzarella Galbani este o reteta delicioasa si sanatoasa ce se prepara foarte rapid si care poate fi servita atat ca si salata, cat si ca garnitura sau aperitiv.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane:
  • 4 bulgari de Mozzarella Galbani 125g (125g x 4)
  • 2 dovlecei zucchini
  • 1 lamaie
  • 4 crengute de patrunjel
  • cateva masline negre fara samburi
  • 4 linguri de ulei de masline
  • Sare
  • Piper macinat

Mod de preparare

Se clatesc dovlecei sub un jet de apa si se usuca, fara a i curata de coaja. Se dau pe razatoarea mare.

Intr-un bol, se amesteca zeama de la lamaie cu uleiul de masline, sare si piper. Acest dressing se toarna peste dovleceii rasi, se acopera cu o folie si se lasa la marinat 1 ora la frigider.

Se spala patrunjelul si se scurge bine, apoi se toaca foarte fin.

Maslinele se maruntesc.

Se scurg bine cei 4 bulgari de mozzarella, apoi se feliaza.

Pe 4 farfurii, se repartizeaza dovleceii marinati, peste care se adauga mozzarella, maslinele taiate si patrunjelul tocat.


Zucchini marinati cu mozzarella Galbani se servesc proaspeti.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii