Burrito cu carne de curcan, made by Jamila Cuisine

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa afumata de curcan – 1 buc
  • apa – 1 litru
  • piper – cateva boabe
  • chimion – 1 lingurita
  • boia – 1 lingurita
  • foi de dafin – cateva foi
  • Pentru burrito:
  • salata – cateva frunze
  • cascaval ras – 100 g
  • rosie – 1 buc taiata cubulete
  • fasole fiarta – 150 g
  • castravete – 1 buc taiat cubulete
  • iaurt – 100 g
  • tortilla sau lipii – cateva buc

Mod de preparare

• pentru inceput, pune carnea de curcan in vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital si adauga apa peste ea, apoi condimentele: chimionul, boiaua, boabele de piper si foile de dafin
• pune capacul si seteaza aparatul pe modul de gatire High si timpul de 4 ore
• dupa terminarea programului, scoate carnea cu ajutorul unei spumiere, pune-o pe o farfurie si las-o sa se raceasca
• dupa ce s-a racit, dezoseaza carnea, inlaturand pielea
• pentru a asambla burrito, pe o tortilla usor incalzita intinde putin iaurt, apoi pune cateva bucati de carne de curcan, putina salata verde, cascaval ras, rosii si castraveti taiati cubulete si la final, cateva boabe de fasole fiarta
• ruleaza tortilla, aducand si capetele spre centru, si apoi ruleaza bine pana la capat.

Pofta buna!


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca