• crestati cotletul in mijloc folosind un cutit ascutit (trebuie sa realizati un buzunar)
• folosind o spatula subtire, indesati usor sunca de porc in interiorul cotletului
• asezonati cotletul si inveliti-l in feliile de bacon sau pancetta
• adaugati caise confiate pe deasupra si legati-l cu papiota culinara (sfoara pentru gatit)
• introduceti-l in slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual, setati pe modul High, adaugati berea neagra si lasati cotletul pentru cca 4-5 ore, in functie de dimensiunea sa
• cu 15 minute inainte de a-l scoate, asezonati inca o data, daca este cazul.
Pofta buna!
Mai jos am sa va prezint chiftele de peste ce sunt mancate rapid si cu mare pofta. Reteta de fata este una simpla,...
Chiftele de pesteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj