Fasole cu ciolan

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciolan afumat – 1 buc mica
  • morcovi – 2 buc
  • marar – ½ legatura
  • chimen macinat – ½ lingurita
  • coriandru boabe (macinat) – ½ lingurita
  • cimbru – ½ lingurita
  • boia dulce – 1 lingurita
  • usturoi – 3 catei
  • ceapa – 3 buc
  • bulion – 1 lingura
  • ulei de floareasoarelui – 1 lingura
  • fasole la cutie in sos rosu tomat – 1 cutie
  • apa sau supa de legume – ½ cana
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• puneti ciolanul intreg cu o jumatate de cana de apa si o lingura de ulei in slow cooker-ul Crock Pot 2,4 L Manual si setati-l pe modul de gatire High
• dupa cca 4 ore si jumatate, cand ciolanul incepe sa devina fraged, adaugati morcovii si ceapa taiate cubulete mici in prealabil, mararul, cimbrul, boiaua, usturoiul, chimenul si coriandrul – atentie, gatirea unei bucati mai mari de ciolan va dura un timp mai indelungat
• cu o jumatate de ora inainte de final, adaugati fasolea la conserva si asezonati cu sare si piper.

Pofta buna!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa