• asezonati pulpa de curcan cu condiment Texas Barbecue si piper amestec• adaugati-o in slow cooker Crock Pot 5.7
• asezonati pulpa de curcan cu condiment Texas Barbecue si piper amestec
• adaugati-o in slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital impreuna cu vinul roze si apa, crengutele de cimbru proaspat, untul si uleiul de masline
• setati slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 5 ore
• cu 15 minute inainte de incheierea programului, ungeti pulpa de curcan cu miere si adaugati si sparanghelul curatat in prealabil – asezonati cu sare si piper amestec, daca este cazul
• la finalul programului de gatire, scoateti din slow cooker Crock Pot si serviti fierbinte.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj