Pulpa de curcan, afumata, cu garnitura de sparanghel

• asezonati pulpa de curcan cu condiment Texas Barbecue si piper amestec• adaugati-o in slow cooker Crock Pot 5.7

Portii
1
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpa de curcan, afumata - 1 buc
  • sparanghel - 1/2 legatura
  • condiment Texas Barbecue - dupa gust
  • miere - 1 lingura
  • piper amestec - dupa gust
  • sare - dupa gust
  • unt - 25 g
  • ulei de masline - 2 linguri
  • vin roze - 40 ml
  • cimbru proaspat - 2 crengute
  • apa 200 ml

Mod de preparare

• asezonati pulpa de curcan cu condiment Texas Barbecue si piper amestec
• adaugati-o in slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital impreuna cu vinul roze si apa, crengutele de cimbru proaspat, untul si uleiul de masline
• setati slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 5 ore
• cu 15 minute inainte de incheierea programului, ungeti pulpa de curcan cu miere si adaugati si sparanghelul curatat in prealabil – asezonati cu sare si piper amestec, daca este cazul
• la finalul programului de gatire, scoateti din slow cooker Crock Pot si serviti fierbinte.
Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...