Pulpa de rata cu fasole galbena

• eliminati excesul de grasime al ratei• asezonati-o bine cu sare si piper• tocati marunt ceapa si usturoiul

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de rata - 2 buc
  • fasole galbena proaspata - 1 kg
  • busuioc proaspat - 78 frunze
  • bulion calitativ - 45 linguri
  • ceapa rosie - 2 buc
  • usturoi - 4 catei
  • apa - 150 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• eliminati excesul de grasime al ratei
• asezonati-o bine cu sare si piper
• tocati marunt ceapa si usturoiul
• introduceti pulpele de rata, ceapa, usturoiul si apa in slow cooker Crock Pot Saute 6L
• setati-l pe modul de gatire High si timpul de 4 ore si 30 de minute
• spalati si curatati fasolea galbena
• amestecati fasolea cu bulionul
• dupa cca 3 ore, adaugati fasolea cu bulion
• cu 15 minute inainte de final, reasezonati.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de spanac, cu leurda si orez

A venit primăvara și ”este liber” la trufandale și la bunătăți culinare, în acord cu rigorile...

Mancare de spanac, cu leurda si orez
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca