• zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar• ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de
• zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar
• ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de masline si asezonati-le cu ienibahar, sare si piper
• taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime, si salotele cuburi potrivite
• pastaia de vanilie taiati-o pe jumatate, pe lungime
• adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital, setati-l pe modul de gatire Low si timpul de 3 ore si 30 min
• spalati bine ciupercile si nu le decojiti
• picurati ulei de masline (cca 1 lingura pe acestea), sare si puneti-le pe gratar, prima data cu fata in jos
• intoarceti-le in momentul in care s-au rumenit si serviti-le cu iepurele.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa