Pulpe de iepure cu ciuperci la gratar

• zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar• ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe de iepure - 4 buc
  • pastaie de vanilie - 1 buc
  • ienibahar - 67 boabe zdrobite
  • usturoi - 4 catei
  • salote - 2 buc
  • ulei de masline - 3 linguri
  • piper boabe - 1/2 lingurita
  • miere - 1 lingura
  • vin roze - 50 ml
  • fresh de la 2 portocale
  • ciuperci - 8 bucati, mai mari
  • sare dupa gust

Mod de preparare

• zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar
• ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de masline si asezonati-le cu ienibahar, sare si piper
• taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime, si salotele cuburi potrivite
• pastaia de vanilie taiati-o pe jumatate, pe lungime
• adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital, setati-l pe modul de gatire Low si timpul de 3 ore si 30 min
• spalati bine ciupercile si nu le decojiti
• picurati ulei de masline (cca 1 lingura pe acestea), sare si puneti-le pe gratar, prima data cu fata in jos
• intoarceti-le in momentul in care s-au rumenit si serviti-le cu iepurele.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...