• spalati si curatati fasolea verde (puteti folosi si congelata)• tocati usturoiul si ceapa marunt• adaugati fasolea, mazarea,
• spalati si curatati fasolea verde (puteti folosi si congelata)
• tocati usturoiul si ceapa marunt
• adaugati fasolea, mazarea, usturoiul, ceapa, boiaua, curcuma si o lingura de sos de soia in slow cooker Crock Pot 3.5 L Red
• adaugati apa si setati pe modul de gatire High si timpul de 4 ore
• in ultima jumatate de ora adaugati pesto-ul, celelalte 2 linguri de sos de soia, boabele de naut si ardeiul iute uscat
• cu 5 minute inainte de terminarea programului, asezonati cu sare si piper si adaugati uleiul de masline si zeama de lamaie.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa