• morcovii si ardeii se taie cuburi (ardeii putin mai mari decat morcovii)
• usturoiul si cepele se toaca marunt
• adaugati legumele impreuna cu uleiul, foile de dafin, boia, bulion, sare si piper in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, setati timpul de 3h:30 minute si modul de gatire High
• cand legumele sunt aproape fierte (dupa cca 3h - timpul variaza in functie de cat de mari le-ati taiat) adaugati fasolea, mararul, chimenul si coriandrul si puneti capacul
• cu cateva minute inainte de a servi, asezonati cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti