Iahnie de fasole

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fasole cu bob urias
  • la conserva – 800 g
  • morcovi – 3 buc
  • ardei kapia – 2 buc
  • foi de dafin – 3 frunze
  • marar – 1 legatura
  • usturoi – 1/2 capatana
  • bulion – 2 linguri
  • ceapa – 2 buc mai mari
  • chimen macinat – 2 lingurite
  • coriandru macinat – 1 lingurita
  • boia de ardei dulce – 1 lingurita
  • ulei de floareasoarelui – 2 linguri
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• morcovii si ardeii se taie cuburi (ardeii putin mai mari decat morcovii)
• usturoiul si cepele se toaca marunt
• adaugati legumele impreuna cu uleiul, foile de dafin, boia, bulion, sare si piper in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, setati timpul de 3h:30 minute si modul de gatire High
• cand legumele sunt aproape fierte (dupa cca 3h - timpul variaza in functie de cat de mari le-ati taiat) adaugati fasolea, mararul, chimenul si coriandrul si puneti capacul
• cu cateva minute inainte de a servi, asezonati cu sare si piper dupa gust.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...