Tocanita cu vita si dovleac

• curata si taie vita cuburi • curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi• toaca usturoiul si

Portii
4
Timp pregatire
25 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vrabioara vita - 800 g
  • dovleac - 300 g
  • morcovi - 2 buc
  • masline kalamata - 200 g
  • ceapa verde - 4 fire
  • usturoi - 4 catei
  • cartofi - 2 buc
  • cimbru - 2 fire
  • ardei rosu - 2 buc
  • vin rosu - 80 ml
  • ulei de masline - 2 linguri
  • chives - 1015 fire
  • sare si piper negru - dupa gust

Mod de preparare

• curata si taie vita cuburi 
• curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi
• toaca usturoiul si ceapa marunt
• pune vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Saute pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline
• adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea
• pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru
• potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii
• stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca
• ia vasul detasabil de pe foc, introdu-l in slow cooker Crock Pot 6L Saute, seteaza timpul de 3 ore si 30 de minute si programul Low
• adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul
• cu o ora inainte de final, adauga dovleacul si ardeiul gras
• la final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...