• taiati dovleceii in jumatate si scoateti miezul, fara sa-i strapungeti
• tocati busuiocul
• presarati sare pe ciuperci si lasati-le cca 10 min ca sa iasa apa din ele la suprafata, apoi le tapetati cu niste servetele
• tocati-le marunt si adaugati-le impreuna cu sumacul si busuiocul intr-un bol
• adaugati sare si piper si amestecati bine
• umpleti dovleceii si asezati-i in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red
• taiati capace din rosii si inchideti dovleceii cu ele
• tocati usturoiul si ceapa marunt si amestecati cu rosiile, apa si zaharul
• puneti sosul deasupra si setati pe modul de gatire High
• lasati la gatit pentru cca 4 ore
• asezonati cu sare si piper in ultimele 15 minute daca mai este cazul
• serviti cu smantana.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii