Zacusca la Crock-Pot

Portii
5
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ulei de floareasoarelui – 100 ml
  • Ceapa – 34 buc (mai potrivite)
  • Zarzavaturi (2 morcovi
  • 1 buc pastarnac
  • 1 buc patrunjel radacina
  • 1/4 telina)
  • Ardei iute (1/2 buc)
  • Ardei Kapia copti – 5 buc
  • Vinete coapte – 2 kg
  • Foi de dafin – 4 buc
  • Suc rosii – 800 ml
  • Sare
  • piper – dupa gust

Mod de preparare

• Tocati ceapa cuburi si caliti-o in uleiul de floarea-soarelui;
• Adaugati zarzavaturile date in prealabil pe razatoare;
• Puneti apoi ardeiul iute tocat marunt;
• Coaceti ardeii kapia, decojiti-i si tocati-i cubulete;
• Coaceti vinetele, decojiti-le si tocati-le cu un tocator de lemn;
• Adaugati ardeii si vinetele deasupra;
• Adaugati apoi foile de dafin,potriviti de sare si piper si puneti si sucul de rosii;
• Luati de pe foc si adaugati vasul in Crock Pot 5.0 L Digital DuraCeramic Saute;
• Setati timpul de 3 ore si programul „high";
• Amestecati bine inainte de a servi

Pofta buna!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...