• spalati si curatati bibanul de solzi • indepartati-i inotatoarele si aripioarele • despicati de sus
• spalati si curatati bibanul de solzi
• indepartati-i inotatoarele si aripioarele
• despicati de sus bibanul cu un cutit foarte bine ascutit, mergand cu lama pe langa os, pana la burta, dar fara sa o strapungeti
• mergeti „pe os" cu lama, pana aproape de coada
• cu ajutorul unei foarfeci de bucatarie, taiati coloana vertebrala
• scoateti oasele cu o penseta, insa continuati sa aveti mare grija sa nu strapungeti burta pestelui
• dupa ce ati scos oasele si coloana vertebrala, scoateti si matele acestuia
• spalati-l si asezonati-l bine cu sare si piper in interior
• taiati ardeiul si morcovul cubulete
• taiati ciupercile Champignon cuburi mai mari
• taiati feniculul bucati subtiri
• amestecati legumele impreuna cu orezul, untul la temperatura camerei, salvia tocata si fasolea kidney
• umpleti burta pestelui si rulati-l intr-o folie de copt, ca sa ramana strans
• puneti-l in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• taiati usturoiul bucatele si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital impreuna cu vinul, apa si uleiul
• inchideti capacul etans si lasati sa se gateasca pentru 90 min pe modul de temperatura „High".
Pofta buna!
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase