Paella cu fructe de mare

Portii
3
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • creveti proaspeti – 6 buc
  • calamar proaspat – 2 buc
  • baby caracatita – 4 buc
  • ardei gras (preferabil rosii) – 2 buc
  • ceapa – 2 buc
  • fasole verde congelata – 150 g
  • morcovi – 2 buc
  • stock de peste sau de legume – 1 cana
  • turmeric – 1 lingurita
  • ulei de masline – 1 lingurita
  • orez cu bob lung sau Basmati
  • calitativ – ½ cana
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• spalati orezul in 3 ape, scurgeti-l de apa si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital
• curatati calamarii, scoateti-le acele, apoi spalati-i bine si taiati-i in forma de inele
• curatati caracatitele, scoateti-le acele, spalati-le bine si taiati-le
• taiati ardeii, ceapa si morcovii cuburi
• curatati si spalati crevetii
• introduceti toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital, cu exceptia crevetilor
• adaugati stock-ul de legume sau peste si puneti capacul
• setati pe modul de gatire High
• cu 15 minute inainte de a fi gata, asezonati cu sare si piper
• in ultimele 5-7 minute adaugati si crevetii
• amestecati usor si serviti pe loc.

Pofta buna!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...