Pastrav in papiota cu broccoli

• filetati pestele (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg) folosind un cutit de filetat cu lama

Portii
1
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pastrav - 1 buc
  • fenicul ras - 1 lingura
  • vin alb - 1 lingurita
  • apa 50 ml
  • unt - 15 g
  • capere - 1 lingurita
  • zeama de lamaie - 1 lingurita
  • sare si piper - dupa gust
  • broccoli
  • Aditional:
  • hartie de copt
  • cutit de filetat
  • penseta pentru scos oase
  • gheata

Mod de preparare


• filetati pestele (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg) folosind un cutit de filetat cu lama flexibila
• scoateti oasele pestelui
• asezonati cu sare si piper si asezati-l pe o foaie de copt
• deasupra adaugati untul, zeama de lamaie, feniculul ras, caperele si vinul alb (daca ati filetat pestele, fiecare file trebuie pus separat in hartie de copt) 
• impachetati bine, puneti-l in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Chrome impreuna cu apa si setati pe modul de gatire High
• taiati broccoli in buchetele mici si introduceti-l in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Chrome impreuna cu pestele; optional, il puteti scoate intr-un castron cu gheata (socul termic ii va mentine culoarea).

Pofta buna!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!