• daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii • presara putina sare si piper pe ambele fileuri
• daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii
• presara putina sare si piper pe ambele fileuri
• toaca patrunjelul si mararul marunt
• amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate
• pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar
• pune-l in slow cooker Crock Pot 6 L Saute Digital si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min si modul de gatire High - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea fileurilor
• scoate fileurile din slow cooker Crock Pot 6 L Saute Digital si spala vasul detasabil
• pune-l pe aragaz la foc, incinge-l bine si prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta.
Pofta buna!
O reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...
Desert prajitura de joi a OctavieiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj