Peste cu glazura de mustar
Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii; Presara putina sare si piper pe ambele file-uri; Toaca patrunjelul si mararul marunt; Amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate; Pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar; Pune-l in Crock Pot 6 L Saute si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min, si modul de gatire “high” - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea file-urilor; Scoate file-urile din Crock Pot si spala vasul de aluminiu; Pune-l pe focul aragazului, incinge-l bine si pune prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta; Pofta buna ! peste_cu_glazura_de_mustar_2
Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...
Aperitiv rulada cu sunca si branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj