Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Iepure – 1 buc
  • Bacon – 8-10 felii
  • Prune proaspete – 6 buc
  • Cherry – 60 ml
  • Ghimbir macinat – 1 varf de cutit
  • Cimbru proaspat – 3 crengute
  • Ulei de masline – 3 linguri
  • Salota – 2 buc
  • Sare si piper alb – dupa gust
  • Fresh de lamaie – 60 ml

Mod de preparare

Taie iepurele in bucati – separa pulpele si file-urile; Stropeste-le cu ulei de masline si frresh de lamaie, asezoneaza-le cu sare si piper alb si lasa-le cca 2 ore la marinat; Incinge vasul de aluminiu al Crock Pot 6 L Saute si soteaza bucatile de iepure; Adauga salotele taiate cubulete in prealabil urmate de cimbru; Taie baconul si prunele cubulete si adauga-l si pe-acestea; Stinge cu cherry si lasa-l putin sa se reduca; Ia vasul de pe foc si introdu-l in Crock Pot; Seteaza-l pe modul de gatire “low” si timpul de 1 ora si 30 min; Adauga ghimbirul peste si pune-i capacul; Cu 15 min inainte de final, potriveste de sare si piper alb; Pofta buna ! ragout_de_iepure_1

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu masline

Intr-una din zile am vazut aceasta paine la Gaby care la randul ei, a vazut-o la Violeta Postolache. Si, cum noua ne plac...

Paine cu masline
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca