Risotto cu dovleac

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • orez Arborio (spalat si uscat) – 150 g
  • dovleac placintar – 3040 g
  • alune caju crude – 60 g
  • apa – 700 ml
  • condimente mix pentru pui – 2 linguri
  • legume deshidratate
  • bio – 1 lingurita
  • unt cu ierburi – 40 g
  • parmezan ras – 40 g
  • sare de mare
  • piper – dupa gust

Mod de preparare

• dati dovleacul pe razatoare si puneti-l intr-un castron
• trageti la tigaie alunele caju si dupa ce s-au rumenit, tocati-le la cutit
• adaugati-le apoi peste dovleac, impreuna cu orezul, mixul de condimente pentru pui, legumele deshidratate, sarea si piperul
• amestecati foarte bine si puneti toata compozitia in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital
• adaugati untul cu ierburi deasupra si turnati apa
• puneti capacul si setati pe modul de gatire Low si timpul de 2 ore
• din 20 in 20 de minute amestecati usor cu o spatula de silicon
• inainte de servire adaugati parmezan ras, cam 40 g si incorporati
• se serveste imediat!

Pofta buna!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!